SportMenedzser Magazin

Teltházakkal debütált a Gémesi Csanádról készült dokumentumfilm

Eddig már négy alkalommal teltház előtt vetítették le azt a dokumentumfilmet, amely az olimpiai bronzérmes, világ és Európa-bajnok kardvívó, Gémesi Csanád történetét meséli el „Küzdelem a végsőkig” címmel. Már az elején hatalmas volt az érdeklődés és az első két bemutatóra egy nap alatt az összes eladható jegy elkelt.

A film csak most indult útjára és már több megkeresés érkezett a további vetítésekről. Az alkotók bíznak benne, hogy minél több fiatalnak adhat inspirációt és példát az az értékrend, melyet a főszereplő képvisel. A film készítője Gémesi Gergely nemcsak sportolóként, hanem edzőként, családapaként, egy különlegesen értékes emberként mutatja be Csanádot. A Voila Pictures forgalmazásában látható, 57 perces alkotásban betekinthetünk az élsportoló mindennapjaiba, küzdelmeibe, egy inspiráló történetet láthatunk arról, hogyan lehet az elszántság és a kitartás segítségével legyőzni az akadályokat és elérni a legmagasabb célokat az életben.

A március 12-i premieren igazi sztárparádé volt a Gödöllői Városi Filmszínházban. Ott volt a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron és a teljes világbajnok kardcsapat (Szatmári András, Decsi Tamás), köszöntőt mondott az olimpiai bajnok tőröző, Sákovicsné Dömölky Lídia, aki nemrég ünnepelte 88. születésnapját! Jelen volt a Nemzetközi Fair-Play Bizottság elnöke, a Nemzet Sportolója, Dr. Kamuti Jenő, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergő, a fiatal tehetséges világbajnok párbajtőrvívó Koch Máté és még sok kiváló világklasszis sportoló.

Az alkotók szeretnék, hogy minél több helyre jusson el a film üzenete, hogy hiteles és követendő példát mutassanak a pályakezdő sportolóknak és azoknak, akik a végsőkig küzdenek az álmaikért.

Aki nem látta, május 11-én 18 órakor a Gödöllői Moziban megtekintheti, a további vetítésekről pedig a film honlapján (itt) és social media felületein (itt) lehet tájékozódni.

 

Forrás: Voila Pictures/Orbán Gergely producer