SportMenedzser Magazin

Röplabda Magyar Kupa – új névadó szponzor a négyes döntőn

Új névadó szponzora van a röplabda Magyar Kupa döntőnek, melyre megkezdődött a jegyárusítás.

    A magyar szövetség (MRSZ) közleménye szerint a férfiak és a nők helyosztóinak – bronzmérkőzés és döntő – is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont. Az erősebb nem képviselői március 11-én, a nők egy nappal később csapnak össze a trófeáért.
    A kétnapos eseményt névadó szponzorként támogatja a Dorko, az „innovatív magyar márkával” tavaly indult el az MRSZ együttműködése.


    Az eseményre elkezdődött a 4000 forintos elővételes napijegyek árusítása. A közlés szerint lehetőség van tízezer forintos családi jegy megvásárlására is, amivel két-két szülő és gyerek, vagy egy szülő és három gyerek léphet be egyszerre. Belépőket korlátozott számban a helyszínen is lehet majd kapni, ott azonban már 5000 és 12 000 forintba kerülnek majd a jegyek. A diákok és a nyugdíjasok elővételben 2500, a helyszínen 3000 forintért juthatnak be az adott napi mérkőzésekre.
    A férfiaknál a címvédő Pénzügyőr már bejutott a fináléba, ellenfele a Kaposvár vagy a Kazincbarcika lesz, ott a szerdai borsodi visszavágót a somogyiak 3-0-s előnnyel várhatják. A bronzcsata biztos résztvevője a Kecskemét.
    A nőknél mindkét elődöntőben egy mérkőzést játszottak le, a címvédő Vasas Nyíregyházán nyert 3-1-re, a Békéscsaba odahaza verte 3-1-re a Kaposvárt.

    A röplabda DRK Magyar Kupa döntő programja:
    március 11., szombat:
    férfiak:
    bronzmérkőzés 16.00; döntő 19.00

    március 12., vasárnap:
    nők:
    bronzmérkőzés 16.45; döntő 19.45

 

 

Forrás, fotó: MTI